Sztárok

Alsónadrágban játssza Dantont Stohl András

Alföldi Róbert első rendezését pénteken mutatják be a Vígszínházban.

A Danton halála című darabot pénteken láthatják először a nézők, amelyben Stohl András játssza a főszerepet – írja a Bors. “Ez a szerep nagyon közel áll hozzám, és kihívást jelent még akkor is, ha huszonegy évvel ezelőtt már játszottam Dantont a Katona József Színházban. Akkor 25 éves voltam, most 46 vagyok, és Danton is 40 éves korában éli át ezeket a viszontagságokat. Adódik tehát, hogy most teljesen más szempontból tudom megformálni a szerepet, mint akkor” – mondta a színész. A lap információi szerint az Alföldi Róbert rendezte műben lesznek rendhagyó jelenetek. Ilyen például az egész színpadot betöltő guillotine, ami végül véget vet Danton életének, de buja jelenetek is tarkítják majd az előadást, a főszereplő, Stohl András pedig még alsónadrágban is látható lesz a színpadon.

Alsónadrágban játssza Dantont  Stohl András

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top