Sztárok

Hien: “szerettem menyasszony lenni” – galéria

Egy Duna-parti, ötcsillagos luxusszálloda egyik szobájában, meseszép esküvői ruhák próbálgatása közben csíptük el az énekesnőt. Csak nem férjhez menni készül a mindössze tizenkilenc éves lány?

Ékszerek a székeken, méregdrága magassarkú cipők a földön, sokat érő (klasszikus fehér és merész tűzpiros) esküvői ruhák a fogasokon, illetve egy sminkre és fodrászra várakozó lány – ez a látvány tárult elém a szállodai szoba ajtaján belépve. Ennek tükrében bárki bátran gondolhatná, hogy a Megasztárból megismert énekesnő fejét hamarosan bekötik, de az igazság az, hogy egy esküvői magazin felkérésére mondott igent.

Attól függetlenül, hogy a párja, Karmatronic és közte egyelőre nem napirendi téma az esküvő, Hiennek konkrét elképzelései vannak azzal a bizonyos nagy nappal kapcsolatosan. „Két esküvőt szeretnék: egyet, amely mindenkinek szól, és egyet, amely csak a legszűkebb családi-baráti körnek” – kezdi a vietnami származású lány, akiről időközben megtudom, hogy a szülőhazájának egyik tengerpartján akarja kimondani a boldogító igent, nászút gyanánt pedig valamilyen trópusi szigetre szeretne elutazni. „Annak ellenére, hogy ez most ‘csak’ egy fotózás és munka volt, teljesen olyan hangulatba kerültem, mintha valóban az esküvőmre készülnék. Nagyon szerettem menyasszony lenni, még akkor is, ha csupán néhány óráig tartott ez az egész” – mosolygott az énekesnő, aki szentül hisz abban, hogy egy párkapcsolatban a két fél egyszerre érzi meg, ha eljön a pillanat, hogy egy még magasabb szintre emeljék kapcsolatukat.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top