Sztárok

Ez lesz Berki Krisztián kislányának neve

Szakembertől kértek segítséget Berki Krisztiánék, hogy eldöntsék, mi legyen születendő lányuk neve.

Nem mindennapi nevet választott kislányának Berki Krisztián, aki számmisztikustól is segítséget kért ebben – írja a Bors. “A végleges döntéshez egy számmisztikus véleményét is kikértük. Az volt a fontos, hogy a gyerek személyisége minél erősebb és jobb legyen, be tudjon illeszkedni a társadalomba, és elérje a céljait” – mondta Berki, aki a Natasa nevet választotta, Pamela pedig a Zselykét. “Várhatóan egy Skorpió jegyű kiscsaj lesz, hozzám hasonlóan ambiciózus, karakteres és kreatív, illetve mindenben eléri a célját. A Zselyke pedig Pamelának tetszett, ez a név olyan tulajdonságokat fog hozni, ami az édesanyjára jellemző, tehát két lábon fog állni a földön, tőle hozza a stabilitást” – mesélte Berki Krisztián.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top