Sztárok

Éjjel-nappal őrzik Hajdú Péteréket

Hajdú Péterék a sok betörés miatt biztonsági embereket fogadtak, akik napi huszonnégy órában őrzik házukat.

Hajdú Péter mindent megtesz azért, hogy biztonságban tudja családját, ezért biztonsági embereket foglalkoztat – írja a Bors. “Váltásban dolgoznak, éjjel-nappal figyelnek ránk. Erre azért van szükség, mert olyan környéken lakunk, ahol sajnos rendszeresek a betörések. A közelünkben egy benzinkút is van, ahol egyszer fegyveres rablást is elkövettek” – mesélte Sarka Kata. “Igen, valóban szerződtem egy biztonsági céggel, amelynek munkatársai vigyáznak ránk és az otthonunk biztonságára” – mondta Hajdú Péter, akinél a Pimasz úr ott alszik című műsor vezetője, Papp Gergő is vendégeskedett. “Örülök, hogy bepillantást nyerhettem az életükbe. Korábban személyesen nem nagyon ismertem Hajdú Pétert, de természetesen én is hallottam ezt-azt. Most viszont egy valóságos képet kaptam, ami jelentősen formálta a véleményemet róla” – mondta Papp Gergő.

Éjjel-nappal őrzik Hajdú Péteréket

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top