Sztárok

Komoly függőségben szenved Hajdú Péter

Otthonában vallott Pimasz úrnak függőségéről Hajdú Péter, ami annyira súlyos, hogy még nyaralásaik során sem tud lemondani róla.

Komoly függőségben szenved Hajdú PéterA SuperTV2-n futó Pimasz úr ott alszik kedd esti részében a Hajdú családnál vendégeskedik Papp Gergő és felesége. Az esti beszélgetés közben pedig az is kiderül, hogy a Frizbi műsorvezetője komoly függőségben szenved. Képtelen ugyanis legfőbb munkaeszköze, a telefonja nélkül létezni, emiatt korábban már Lagzi Lajcsi is megorrolt rá a Hal a tortán forgatásán. “Amikor Thaiföldön voltunk, elmentünk egy hajókirándulásra, egy egész napos túra volt. Már félúton a hajón odafelé elment a térerő, és onnantól kezdve körülbelül hat-nyolc órán át Peti nem tudott telefonálni” – kezdte a történetet Sarka Kata, miközben az által készített süteményből falatoztak az asztal körül. “Ő volt az egyedüli ember, aki felmászott az egyetlen domb tetejére, amit találtunk, hogy megpróbálja befogni a térerőt. Nem sikerült. A túra végére már minden bosszantotta, minden idegesítette, megjelentek az elvonási tünetek” – vallott férje függőségéről Pimasz úrnak Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top