Sztárok

Fekete mágiával próbálják meghódítani Liptai Claudiát

A Bors információi szerint egyre több hazai sztárra kérnek szerelmi kötést a rajongók. A legtöbben Liptai Claudia után sóvárognak.

A legfelkapottabb jósok beszámolóiból kiderül, hogy sok rajongó természetfeletti erők segítségével próbálja behálózni a számára elérhetetlennek tűnő hazai hírességeket – írja a Bors. “Sokan felkeresnek, ha meglátnak egy híres színészt vagy színésznőt a tévében és megtetszik nekik. Ilyenkor egyszerűen közlik, hogy nekik ő kellene… Van már “slágerlista” is: a legtöbb férfi Liptai Claudiát akarja megkapni, a nők jelentős része pedig Brad Pittet” – mondta Müller Rózsa, az Ezoterikus Akadémia vezetője. Liptai Claudia azonban köszöni, de nem kér a mágia erejéből. “Ez mind nagyon szép meg aranyos, tényleg nagyon jólesik az egómnak, hogy mindenki engem akar megkötni. Én azonban maradok a hagyományos ismerkedési formáknál. Különben is abban hiszek, hogy mindenki a saját sorsa irányítója” – mondta Liptai.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top