Sztárok

Megszólalt Rékasi Károly: “elfogytam, elfáradtam, megsemmisültem”

Napok óta a Rékasi Károly és az egyik online bulvároldal fotósa között történt incidensről cikkeznek a lapok. A színész a történtek óta most először állt ki a nyilvánosság elé.

Megszólalt Rékasi Károly: Néhány nappal ezelőtt egy nyilvános rendezvényen jelent meg először együtt Rékasi Károly és Pikali Gerda azóta, hogy a színész nyílt levélben tudatta: végleg elhagyja Détár Enikőt, és új kedvese oldalán kezd új életet. Az események azonban váratlan fordulatot vettek, miután a színész összetűzésbe keveredett a Velvet fotósával.  “A hibát nem ott követtem el, mikor kivettem a fényképezőt a nyitott fotóstáskából. Azért vettem ki, mert a fotós nem akarta megmutatni a képeket, én viszont szerettem volna megnézni. De annyira bonyolult a gép, hogy nem is nyúltam a gombokhoz. Valóban zavaromban elraktam, mert mindenáron azt szerettem volna, hogy mutassa meg a rólunk készült fotókat, semmi mást” – magyarázta Détár Enikő egykori férje a Fókusz riportjában, és állítja, ezután kezdődött a huzavona köztük.

Rékasi állítja, nem volt az autóban a gép

A fotós ugyanis többször kinyitotta a csomagtartót, hogy kivegye a gépét, mire Rékasi mindig lecsukta azt. Állítása szerint a fotós egy idő után maga mondta, hogy nincs a kocsiban a fényképezőgépe. “Én azt gondoltam, hogy az egyik ilyen alkalommal ő kiszedte, mert ugye többször is kinyílt az a csomagtérajtó. Szerencsémre éppen jött a hipermarket egyik biztonsági őre, és tőle is megkérdeztem, ő látja-e, áttúrtuk a csomagtartót és tényleg nem volt ott a fényképezőgép, ekkor mertem elindulni” – állította megtörten a színész, aki ezek után nem kér mást, csak egy kis nyugalmat.

Megszólalt Rékasi Károly: Csak nyugalmat szeretne

“Nem tudom, ki után nyomoznak heteken, hónapokon keresztül, nem tudom, ki veszi észre, hogy lépten-nyomon fotókat kattintgatnak róla. Velem ez történik hónapok óta. Elfogytam, elfáradtam, megsemmisültem. Ha a bulvársajtónak ez volt a célja, akkor jelentem, sikerrel jártak. Mit szeretnének még? Hozzák a tudomásomra, ha tudom, megteszem, ha ez az ára annak, hogy felejtsenek el” – mondta megtörten a színész. Hozzátette, az állandó cikkekkel nemcsak nekik, hanem régi párjuknak, gyermekeiknek és az összes hozzátartozójuknak ártanak, holott ő nem tett mást, mint új életet kezdett, ahogy számtalan más ember ebben az országban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top