Sztárok

A világ legjobb illuzionistái Budapesten!

Amerika új utazó cirkusza, a THE ILLUSIONISTS, európai turnéja keretében érkezik Magyarországra. A szemkápráztató produkció bűvészei két óra alatt a lehetetlen földjére repítik nézőiket.

A világ legjobb illuzionistái Budapesten!

A speciális előadás 7 illuzionistája – az Anti-Mágus, a Feltaláló, a Szabadulóművész, a Mentalista, a Szemfényvesztő, a Dzsentlemen és a Boszorkány – gyakran az életével játszik a produkció kedvéért. Pengenyelés, gondolatolvasás, kettévágás, ámulatba ejtő lebegések és izgalmas szabadulások mellett számtalan, soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők, látványos, nagyszabású, Las Vegas-i stílusban.

Az Illuzionisták show világpremierje 2012-ben a Sydney-i Operaházban volt, ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát. A produkció 2013 őszén érkezik Európába, Budapesten mindössze 3 előadás erejéig lesz látható.

A világ legjobb illuzionistái Budapesten!

A produkció szemfényvesztői egészen hihetetlen és újító eszközökhöz nyúlnak a show-ban, amitől garantálom, hogy a világ minden pontján leesik majd a nézők álla!” – Simon Painter producer.

A produkció története

Két évvel ezelőtt két amerikai producer kitalálta, hogy egy csapatba gyűjti a világban turnézó legtehetségesebb és legsikeresebb mágusokat. Olaszországból, Angliából, New Yorkból és Hollywoodból össze is állt a fantasztikus válogatott, és 2012-ben Las Vegasban elkészült Az Illuzionisták című mágia-show.

A világ legjobb illuzionistái Budapesten!

A speciális előadásban 7 illuzionista áll a színpadon, hogy aztán a saját közegében és eszközeivel ejtsen ámulatba, s tovább tágítsa a varázslatról alkotott véleményünket. Az előadók a maguk területein már hatalmas sikereket és díjakat gyűjtöttek be, mire e produkcióba kerültek. Volt, akit a Cirque du Soleil-től, a Disney-től vagy más hollywoodi, vegasi illetve angol és amerikai tév-show-kból sikerült elcsábítani. A csapat több tagja is elbűvölte már a legendás David Copperfieldet is.


2013. november 22., 23., 24. 20 óra

SYMA Sport- és Rendezvényközpont

Bővebb információ: www.szabadter.hu/illusionists

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top