Sztárok

Vajna Tímea: “egy jó dolog van az életemben, az Andy”

Vajna Tímea hétfőn este őszintén vall Joshi Bharatnak arról, hogy nagyon is komolyan gondolta, amikor megfogadta, egészségben, betegségben férje mellett lesz.

Vajna Tímea felkészült arra, hogy ápolja hatvankilenc éves férjét, ha bármi történne is vele- vallja meg Joshi Bharatnak ma délután 17:00 órai kezdettel a FEM3 csatornán újrainduló Másképpen című műsorban. Az ifjú feleség a nyáron, Antonio Banderas birtokán mondta ki a boldogító igent Andy Vajnának. “Nagyon sok műtétjén ott voltam Andynek, amiről nem tudnak. Amerikában volt pár műtét, ott voltam a volt feleségével együtt. Hajnali ötre vittem be a kórházba, és vele voltam másnap délutánig. Tudok róla gondoskodni. Erős vagyok. Tisztelem az embereket, nekem nem gond hozzányúlni, vagy megfürdeni valakit. Mindenki lesz egyébként öreg. Amikor nekem műtötték a lábamat, Andy tologatott engem tolószékben” – tárulkozott ki a mindössze harmincéves fiatalasszony, aki szerint férje ad neki erőt a mindennapjaihoz. “Most úgy érzem, hogy egy jó dolog van az életemben, az Andy. Egy olyan férjet találtam, aki ott van mindennap mellettem. Jó így” – válaszolta őszintén Tímea. Arról is beszélt, hogy ő és producer kedvese két gyermeket szeretnének vállalni a jövőben.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top