Sztárok

Dundika ezért nem tartja a kapcsolatot édesapjával

Dundika hallani sem akar édesapjáról.

Joshi Bharat műsorában mesélt Dundika az édesapjáról, akinek azt sem engedi, hogy lássa az unokáját – írja a Blikk. “Borzalmas apa volt! Borzalmasan bánt a testvéreimmel és édesanyámmal is. Hárman voltunk testvérek, és amikor ő hazajött a munkából, rettegésben tartotta az egész családot… Miatta váltam meg a Hornyák Hajnalka névtől is, alig vártam, hogy Szentiványi lehessek, és semmi ne emlékeztessen rá. Olyan dolgot tett, amit Magyarországon egyetlen ember sem tudna neki megbocsátani, ezért megszüntettem őt az életemben… Egyszer majdnem elgyengültem, és engedtem neki, amikor a kisfiam megszületett. Akkor már évek óta nem beszéltünk, és megkeresett, hogy szeretné látni az unokáját, Mariánt. Másodpercek alatt döntöttem úgy, hogy ő az én családomat nem fogja megzavarni, szó sem lehet róla, hogy megjelenjen az életemben” – mesélte Dundika.

Dundika ezért nem tartja a kapcsolatot édesapjával

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top