Sztárok

Stohl Andrásnak köszönheti a karrierjét Tilla

Stohl nem vállalta, ezért kérték fel Tillát a Big Brother műsorvezetőjének.
A(z) “Te örülnél, ha a Big Brother is jelentkezne egy újabb évaddal?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Ha Stohl másként dönt, Tilla talán ma nem lenne a TV2 csoport egyik legrégebbi tagja – derül ki a Propaganda kedd esti részéből, ahol a színész és a SuperTV2 műsorvezetője egy étteremben beszélgetnek egymással. “Először Sváby András hívott meg engem ide, aki akkoriban a TV2 vezetője volt. Leültetett, és azt mondta, hogy lesz a TV2-nek egy új műsora, ami nagy valószínűséggel megváltoztatja majd a magyar televíziózás történetét. Aki ezt a műsort fogja vezetni, az rendkívül ismert lesz, viszont nagyon meg fogja osztani az embereket. A Big Brotherről volt szó. Amikor hazamentem innen, boldog is voltam, meg nagy bajban is voltam” – kezdte a Vígszínházhoz igazolt színész, aki ekkor még az RTL Klub Reggeli című műsorát vezette.

Stohl hűséges maradt

“Jött a telefon, hogy Kolosi Péter szeretne velem találkozni az RTL székházban. Majd jött egy nagyon hasonló beszélgetés” – folytatta nevetve a színész, aki végül úgy döntött marad az anyacsatornánál. “Utána behívatott a Sváby, akkor már ideges volt, gyors volt, azt mondta, hogy nálunk indul a világ legnagyobb showműsora, akarom-e vezetni” – tette hozzá Liptai Claudia állandó műsorvezető-társa, mire Stohl viccesen megjegyezte: “Akkor a karriered szempontjából a szó, amit keresel, a köszönöm!” 

Nézd meg Stohl András és Tilla képeit tévés karrierjük kezdetéről!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top