Sztárok

Berki nem kér Szabó Zsófi jókívánságaiból

Berki Krisztián úgy érzi, ha Szabó Zsófi őszintén szeretett volna gratulálni gyermeke érkezéséhez, azt nem a nagy nyilvánosság előtt, hanem privát üzenetben illett volna.
A(z) “Te egyetértesz Berki Krisztiánnal?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Abszolút!

Barátaitól tudta meg Berki Krisztián, hogy egykori kedvese, Szabó Zsófi rajongói oldalán gratulált kislánya érkezéséhez. Az újdonsült apuka azonban nem tartja őszinte gesztusnak a színésznő megnyilvánulását, mert köszönő viszonyban sincsenek egymással. „Nem láttam Zsófi üzenetét, mert eddig sem voltam és ezután sem leszek Szabó Zsófi-rajongó. Az egyik ismerősöm szólt, hogy mit írt ki” – mondta a Nők Lapja Cafénak az Édes élet sztárja, aki nem is akart reagálni a nyilvános üzenetre, megkeresésünkre azonban mégis elmondta a véleményét. „Jó pár exem privát üzenetben tudott gratulálni, azokat örömmel fogadtam, a szívembe zártam, ezúton is nagyon köszönöm nekik. Bár Zsófi bejegyzésében semmilyen rosszindulat nincsen, úgy érzem, semmi értelme sem volt. Ha ő is privátban üzent volna, azt el tudom fogadni, így viszont inkább magára akarta felhívni a figyelmet, hogy ő milyen cuki-muki, aranyos kislány. Nálam ez a ciki kategória. Jobb lenne, ha mások helyett magával kezdene el foglalkozni” – fogalmazta meg szigorú kritikáját exével szemben a szülőszobára helikopterrel érkező Berki.

Berki nem kér Szabó Zsófi jókívánságaiból

Képek Berki kislányáról

Szabó Zsófi azóta törölte bejegyzését, amit a következővel indokolt: „Töröltem a tegnap esti posztom, amiben részemről semmilyen rosszindulat nem volt. Sajnálom, ha félreérthető voltam. Mindenki magából indul ki” – írta a rajongói oldalán a Jóban Rosszban színésznője, aki azóta már ezt a bejegyzést is eltávolította.

 

Berki nem kér Szabó Zsófi jókívánságaiból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top