Sztárok

Sztárokkal jótékonykodhatunk a McDonald’snál

A McDonald's minden év novemberében országszerte egy hétig jótékonykodni hívja vendégeit. Idén november 18. és 24. között segíthetünk az igazán nemes célért létrehozott Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványnak.

Ronald McDonald ház
Ronald McDonald ház

A jótékonysági hét zárásaképpen, november 23-án, hazai sztárok, énekesek, színészek állnak a pultok mögé. Idén a segítők között például Adával, Fehér Adriennel, Náray Erikával, Király Viktorral, Gianni Annonival és Gájer Bálinttal is találkozhatunk, akik mint minden évben, most is minden meggyőző erejüket latba vetve gyűjtik majd az adományokat.

Az Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány 1999 óta beteg gyermekeknek és családjaiknak biztosít „otthont, távol az otthontól” a budapesti és 2004 óta a miskolci Ronald Házakban a gyermekek hosszan tartó kórházi kezelése alatt.

A két hazai Ronald Ház az elmúlt 14, illetve 9 év alatt több mint 6000 családnak segített, hogy a szülők végig a kis betegek mellett maradva támogathassák felépülésüket.

Ha te is segíteni akarsz, 200 forintért egy kis ajándékot, egy öntapadós mobilképernyő-törlőt kapsz, mellé pedig egy tenyér alakú matricát, amelyet kézjegyeddel ellátva felragaszthatsz az éttermekben erre kijelölt segítők falára.

Sztárokkal jótékonykodhatunk a McDonald'snál

A vendégek adományait kiegészítendő a McDonald’s éttermek a jótékonysági héten minden értékesített adag sültburgonya után negyven forintot ajánlanak fel az alapítvány részére.

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány számtalan magyarországi vállalkozás – köztük a McDonald’s és üzleti partnerei – valamint magánszemélyek adományainak köszönheti létezését.

Sztárokkal jótékonykodhatunk a McDonald'snál

A McDonald’s éttermekben kihelyezett perselyek, az adó 1% felajánlások és a jótékonysági akciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az alapítványi házak folyamatosan a családok rendelkezésére állhassanak. Az Alapítvány bankszámla száma: CIB 10700024-02002802-51100005, adószáma: 18048353-1-43. Köszönet a te segítségedért is!

Sztárokkal jótékonykodhatunk a McDonald'snál

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top