Sztárok

Ezért kötött titoktartási szerződést az Attraction

Novemberben a királyi család előtt lép fel az Attraction, amire már gőzerővel készülnek.

Gőzerővel készül a királynő szülinapjára az Attraction
Gary Barlow mellett ők is színpadra lépnek

„A Royal Variety Performance a brit szórakoztató évad egyik legpatinásabb rendezvénye, amelynek fellépői a brit királyi család legmagasabb rangú tagjai előtt mutathatják be produkciójukat. Az előadást rendszeresen megtekinti II. Erzsébet királynő is. Hihetetlenül nagy megtiszteltetés ez számunkra, ezért már hosszú hetek óta gőzerővel készülünk a produkcióra, ami a tőlünk megszokott egyedi, különleges előadás lesz. A jelenet tartalmáról a titoktartási szerződések miatt nem nyilatkozhatunk” – nyilatkozta Szűcs Zoli, a csapat vezetője szűkszavúan. Információink szerint – akárcsak a tehetségkutató döntőjében – ezúttal is érzelemdús produkcióval járulnak a királyi család elé, így nem kizárt, hogy ahogy a Britain’s Got Talent zsűrije, úgy II. Erzsébet is a könnyeit törölgeti majd.

Továbbra is táncosokat toboroznak

A magyar táncszínház mellett többek között az egykori Take Thattag, Gary Barlow is színpadra lép. A táncosok azonban nemcsak a novemberi show-ra készülnek nagy erőkkel, hanem a Las Vegas-i karrier beindításán is fáradoznak. Továbbra is bővítenék a csapatot, hisz ahogy azt néhány napja a Morning Show-ban Szűcs Zoli elárulta, a rengeteg felkérés miatt szükségük van az utánpótlásra.

Attraction Las Vegas-i táncoscasting!
Szeretnél a 2013-as Britain’s Got Talent versenyt megnyert Attraction Látványszínházzal dolgozni? Itt a kivételes lehetőség! Az Attraction újabb próbatáncot hirdet a közeljövőben műsorra tűzendő speciális színházi produkciójához. Keressük a legjobb táncosokat!
Jelentkezési feltétel: Fényképes (portré és egész alakos kép), önéletrajz, motivációs levél (miért szeretnél az Attraction tagja lenni), melyet az attractioncasting@gmail.com e-mail címre várunk, „Próbatánc” megjelöléssel. (A levél tárgya is ez legyen!)
Szakmai követelmények: Alap klasszikus balett- és/vagy moderntánc-képzettség, jó mozgáskészség, kortárs, jazz, világzenei és néptáncok kategóriában, megalapozott technikai tudással, mozgáskoordinációval, színpadi tapasztalattal, improvizációs készséggel. A táncfelvételi technikai tréningből és különböző kreatív, táncos feladatokból áll, valamint minden jelentkezőnek 1 perces szóló produkcióval kell bemutatkoznia, amihez zenét saját magának kell CD-n hoznia.
Jelentkezési korhatár: betöltött 20. életév.
Határidő:
2013. november 15.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top