Sztárok

Így mesél családjáról Kovács Ákos

Ritkán beszél magánéletéről, családjáról Kovács Ákos, most mégis kivételt tett.

Kovács Ákos feleségéről és négy gyermekéről mesélt, valamint arról, hogy mennyire egyeztethető össze a hírnév a családdal – írja a Blikk. „Feleségem, Kriszta rendkívül toleráns, ő amolyan rockfeleség. Megtanulta az elmúlt huszonöt év során, amióta ismerjük egymást, rengeteg konfliktus árán, hogy egyszerűen vannak időszakok, amikor nem tudnak velem számolni” – mondta Ákos, aki gyermekei őszi szünete alatt is teljes erőbedobással dolgozott. „Anna egy professzionális gyermekkórusban énekel, és legutóbb a Zeneakadémia megnyitóján léptek fel, ahol apuci könnyes szemű közönségként tapsikolt. Az Esti dalt énekelték, amelynek egy sajátos átiratával zárom huszonöt éve a koncertjeimet” – mesélte Anna lányáról a büszke apuka, aki Kata lányát szabadelvűként, fiát pedig tipikus kamaszként jellemezte.

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top