Sztárok

Ezért akadt ki Majka Csiszár Jenőre

Hiába a sok sláger, Majka dalait bojkottálja az ország legnagyobb rádiója.

Majka teljesen kibukott, amikor megtudta, hogy az egyetlen országosan fogható adó, a Class FM nem adja le legújabb dalát – írja a Blikk. „Próbálok értelmes magyarázatot találni, de sajnos nem tudok. Két éve egyetlen magyar előadó sem tudta átvenni a vezetést tőlünk, ez pedig szerintem azt bizonyítja, hogy az emberek igenis szeretik hallgatni a dalunkat” – mondta Majka, aki szerint személyes ellenszenv az oka annak, hogy nem játsszák sikerdalait. A rapper sérelmeit decemberben megjelenő könyvében is kifejti.  „Próbálok üzleti magyarázatot találni arra, hogy semmibe vesznek, de egyszerűen nem megy. Úgyhogy amatőr módon marad a személyes ellenszenv, amit Csiszár Jenő egyszer maga is kifejtett nekem! Egy Fókusz adás miatt találkoztunk, ahol elmondta, hogy mennyire nem kedvel…” – mondta.

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top