Sztárok

Így folytatódik a háború Bálint Antónia és Sarka Kata között

Egymásnak feszült Bálint Antónia és Sarka Kata. Az egykori szépségkirálynő még meg sem jelent könyve miatt tört ki a háború.
A(z) “Te kíváncsi vagy Bálint Antónia könyvére?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem igazán!

Ahogy arról tegnap a Nők Lapja Café is beszámolt, egymásnak feszült Sarka Kata és Bálint Antónia, az egykori szépségkirálynő jövő héten megjelenő életrajzi könyve miatt. Mivel Toncsi és Hajdú Péter hosszú ideig egy párt alkottak, jutott egy fejezet Sarka Kata férjének is – írja a Bors. Az exkedvesek nem ismerik a könyv tartalmát, Hajdú Péter nem is nyilatkozott, viszont Sarka Kata nem hagyta a dolgot szó nélkül. „Akinek nincs normális családja, annak fogalma sincs, milyen, amikor a harmóniába, ami mindennap körülveszi őket, belerondít valaki egy ilyen mocsoksággal. Szégyen és fertő” – írta Sarka Kata. Természetesen Bálint Antónia reagált Sarka Kata kiírására: „Örülnék, ha a saját felszínes életével foglalkozna. Az fertő, amit ő tett velem… Jobb lenne, ha befogná a száját velem kapcsolatban, és örüljön, hogy nem jelentem fel” – írta Antónia, aki a lapnak azt is elárulta, hogy egyelőre hallgat Kata bűnéről, de ha tovább bosszantja, feljelenti. „Ne okoskodjon, nem áll jól neki! Ne prédikáljon nekem erkölcsről, és főleg ne nyilatkozgasson azok után, amit velem és a gyerekemmel tett” – mondta Toncsi.

Így folytatódik a háború Bálint Antónia és Sarka Kata között

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top