Sztárok

Ijesztően lefogyott a szerelmét gyászoló színésznő – sokkoló fotó

Négy hónappal szerelme elvesztése után is rettentően meggyötört és sovány Lea Michele. A színésznő korábbi ragyogásának egyelőre nyoma sincs.

Úgy látszott, hogy a Glee 27 éves sztárjának, Lea Michele-nek talán sikerül feldolgoznia szerelme elvesztését, de a napokban egyre aggasztóbb fotók jelentek meg róla. Csontsoványra fogyott, és nagyon erőltetett a mosolya.  Csak árnyéka önmagának. Pedig a nehéz időszakban sokat segített neki barátnője, Kate Hudson – olvasható a People magazin oldalán.

Lea kálváriája júliusban kezdődött, amikor elvesztette a sorozatban vele szereplő párját, Cory Monteithet. Még 2009-ben ismerkedtek meg, de szerelmük csak 2011-ben lobbant lángra. Michele és Cory már közös jövőt, családot tervezgetett, ám mielőtt belefogtak volna a megvalósításába, a fiatal színész még bevonult az elvonóra. Kezdetben úgy tűnt, sikerült megküzdenie démonjaival, rajongóinak még egy videoüzenetet is hagyott erről, halálát végül mégis heroin-túladagolás okozta. A színésznő kedvese elvesztése után augusztusban mutatkozott először nyilvánosan, egy Cory feliratú medállal a nyakában. Korábbi ragyogásának azonban se híre, se hamva.

Brutálisan lefogyott a szerelmét gyászoló színésznő - sokkoló fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top