Sztárok

Latexba csomagolta magát Paris Hilton – fotók

Szeretne már anya lenni az örökösnő, de előtte latexben próbálja újraéleszteni "zenei karrierjét".

Az örökösnő, ahogy tőle megszokhattuk, kecsesen tipegett drága magassarkújában a Los Angeles-i repülőtéren, míg pasijának, River Viiperinek nem igazán sikerült eltalálnia a Parishoz illő szettet. A spanyol modell ugyanis egy ülepes melegítőnadrágot gondolt a legmegfelelőbb választásnak a milliárdosnő elegáns öltözékéhez. Elnézve Viiperi ruházatát már értjük, honnan merít Berki Krisztián. A képeken jól látszik, hogy Paris csak úgy ragyog, ami nem csoda, hisz már majdnem egy éve sikerült megmaradnia egy pasi mellett.

Hilton a napokban arról beszélt, hogy egyszer nagyon szeretne férjhez menni és anyuka lenni. Azonban mindezek előtt még zenei karrierjét szeretné építgetni, az egyslágeres, magát DJ-nek nevező örökösnő, aki éppen egy kínai elektronikus zenei fesztiválra utazott pasijával. Sanghaji útjukat természetesen az Instagramon egy fotóval is illusztrálták.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top