Sztárok

Titokzatos üzenet Hajdú Pétertől

Kemény szavakkal illet egy névtelen korábbi barátnőt Hajdú Péter...

Mostanában több botránykönyvben is felbukkant Hajdú Péter neve, például Dömsödi Gábor nagy port kavaró írásában. Az egykori szépségkirálynő, Bálint Antónia is könyvet készül kiadni, amelyben sorra veszi exeit és pikáns történeteiket, így nem maradhatott ki a sorból Bogdán Csaba, Delhusa Gjonn mellett Hajdú Péter sem. Toncsi a vasárnap esti Vundersőn és Zuperszexi című műsorban volt vendég, ahol örömmel árult el részleteket kapcsolatairól.

Nem tudjuk, hogy a két dolog összefügg-e, és persze azt sem tudjuk, hogy kiről szól, mindenesetre hétfő reggel Hajdú a következő mondatot írta ki Facebook-oldalára: „Most akkor én is írjak egy könyvet arról, hogy egy nő esetében az alkoholizmusnak milyen fiziológiai és pszichikai hatása van. Hogy nem bírtam elviselni a reggeli cefreszagot, de elhagyni sem akartam, mert féltem, hogy kárt tesz magában. Hogy ketten vittük haza a borgőzös leheletű és járni nem tudó ‘kedvest’. Nem, nem teszem, nem stílusom és olyan ócska lenne!”

Titokzatos üzenet Hajdú Pétertől

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top