Sztárok

Így nyert pert Andy Vajna ellen Farkasházy

Az ítélet még nem jogerős, de szerdán pert nyert Vajna ellen Farkasházy Tivadar.
A(z) “Szerinted megfelelő döntés született?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Farkasházy Tivadart két csípős mondata miatt perelte be Andy Vajna. A humoristának fél éves jövedelmével kellett volna bűnhődnie. A két héttel ezelőtti ülésen a producer nem jelent meg, így Andy Vajna szerdán fejtette ki a sérelmeit. Zárt tárgyalást kért, arra hivatkozva, hogy adótitkai is szóba kerülnek.  A döntés pár óra alatt meg is született: a bíróság elutasította Vajnának a személyiségi jogi keresetét, mondván, hogy közszereplőként tűrnie kell a kritikát – írja a Blikk.

„A bíróságnak mindkét kifogásolt mondat tekintetében az az álláspontja, hogy a felperes munkásságát senki nem kérdőjelezte meg, a szövegkörnyezet pedig olyan ironikus, kritikai műsorban hangzott el, amit tűrnie kell” – mondta a bírónő. Andy Vajna nem nyilatkozott a lapnak, Farkasházy Tivadar viszont igen: „Nagyon örülök az ítéletnek, ugyanakkor furcsállom Andy Vajna adótitokra való hivatkozását, hogy emiatt nem lehet nyilvános, ami elhangzott a tárgyalóteremben.”

Így nyert pert Andy Vajna ellen Farkasházy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top