Sztárok

Közösségi oldalán fakadt ki Bódi Sylvi

Hosszan és indulattal fejtette ki véleményét Bódi Sylvi a dohányos emberekről.

Nem bánt kesztyűs kézzel Bódi Sylvi a dohányosokkal közösségi oldalán. Hosszan és indulatosan fejti ki véleményét erről a szokásról és a dohányzó emberekről egy posztjában, melyet nemrég tett közzé.
Közösségi oldalán fakadt ki Bódi Sylvi„Nagyon visszataszítónak tartom, ha egy ember dohányzik. Értelmetlen egy szokás. Arról nem is beszélve, hogy pont eleget mérgezzük magunkat anélkül is…
Egy olyan emberrel csókolózni, aki dohányzik, számomra elképzelhetetlen! Kipróbáltam, köszi. Soha többet!!!!” – kezdi okfejtését a legkerekebb fenekű celeb.
„Lehet, hogy a dohányosok előző életükben sárkányok voltak? A mostani inkarnációjukba a tüzet már nem tudták magukkal hozni, maradt a füst?! – folytatja a kifakadást. – Nálam kizáró tényező a dohányzás. Sosem jönnék össze olyan férfivel, aki dohányzik.”…

„A nagy munkanélküliségben is arra azért van pénze az embereknek, hogy bagót vegyenek.
Ami legjobban megdöbbent, az az, hogy terhes vagy szoptatós anyukákat is látok ezt az alpári szokást gyakorolni… Ha férfi lennék azt hiszem ha cigarettát látnék a nő kezében és szájában az is igen libidó csökkentő hatással bírna rám… A lányok meg mindenféle “csoda kezelésekre” járnak bízván, hogy az majd eltűnteni a narancsbőrüket…” – kritizál élesen. A luxusutakra járó modell azt is kifejti, hogy nincs az a pénz, amiért elvállalna egy cigarettát reklámozó kampányt, és ha egyetlen kívánsága lehetne, az az lenne, hogy az emberek ne dohányozzanak.
„Húzzanak el a dohánygyárak melegebb éghajlatra és tűnjön el ez a proli szokás a Földről. Az emberek használják értelmesebb dolgokra a kezeiket. Fessenek, rajzolnak, zenéljenek vele. Vagy érintsenek, simogassanak” – zárja kirohanását Sylvi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top