Sztárok

Ő a legdögösebb magyar celebanyuka

Egyre növekszik a Sztárban sztár nézettsége, ami nagyrészt a színvonalas produkcióknak köszönhető, de szerintünk Szandi bomba alakja is közrejátszik.

Múlt pénteken a Sztárban sztár élő show-jának felvételén ismét nagyszerűen szórakozott a közönség. Sorban érkeztek a jobbnál jobb produkciók, sokat nevettünk, és döbbenten ültünk, milyen jól utánozzák egymást az énekesek. Aztán hirtelen megérkezett Szandi, aki ezúttal Csepregi Éva bőrébe bújt. A dal közben és a végén egyaránt azon kaptam magam, hogy nő létemre az énekesnő fenekén akad meg a szemem. Aki ott ült, nem tudott máshova nézni. Sorban súgtak össze a nézőtéren, ám a zsűri férfi tagjainak is szemet szúrt Szandi bomba alakja.

Megnézem
Összes kép (1)


„Megint olyan ruha van rajta, hogy a Csabi helyében mondanám, hogy ne öltözzön át, és úgy jöjjön haza” –
mondta az értékeléskor Majka. És valóban, az énekesnő adásról adásra (kivéve, ha férfi előadóvá maszkírozzák) kápráztatja el a nézőket formás alakjával. Szandiból ugyanis a műsor kihozta azt az oldalát, amit a közönség eddig nem ismert: a dögöt. Madonna Like a virgin című számában neccharisnyában és tangás dresszben spárgázott a színpadon, Shakiraként pedig kockás hasától esett le a nézőtér álla. Bár celebfenék-szépségversenyünket már megrendeztük egyszer, akkor azt Bódi Sylvi nyerte, ám mi most tiszteletbeli elsőnek kiálltjuk ki a háromgyermekes énekesnőt.

Nézd vissza Szandi legerotikusabb produkcióját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top