Sztárok

Az év legmeglepőbb esküvői celebfotója

A fotós csak az utómunka során vette észre, hogy Zach Braff sorozatszínész ott mosolyog az ifjú pár mögött.
Macaronnal borított kötény, teáskannákkal díszített táska…Rendelj egyedi, nyomott mintás ruhákat/kiegészítőket csak a Nők Lapja Cafén!
pólóbiznisz keretesek

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy világsztár anélkül mosolyogjon egy esküvői fotón, hogy egyáltalán meghívást kapott volna a lagzira. Egy amerikai párral azonban pontosan ez történt. A Times Square zebráján kattintgatta a gépét Sacha Reinking fotós, aki a képeket visszanézve vicces bakira bukkant. A fotózás alatt, míg a friss házasok csókot váltottak, Zach Braff (Dokik, Az Ítélet Család, Született szinglik) sétált be a képbe. Míg a többi járókelő csak ment tovább, mit sem törődve az ifjú párral, a Dokik című sorozatból ismert színész belenézett a kamerába, és menet közben még egy vigyort is eleresztett.

„Még csak fel sem tűnt, hogy Zach Braff belegrimaszolt a képbe. A vicc, hogy csak az után vettem észre, hogy elkezdtem megszerkeszteni a fotót. Nem akartam hinni a szememnek” – tette közzé honlapján a fotós, aki Twitteren a színésszel is megosztotta a jól sikerült pillanatot, aki ezek után a saját oldalán is közzétette a fényképet.

Nézd meg galériánkat a legjobb hasonló képekről!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top