Sztárok

Áll a bál Majka körül – megszólal Kolosi

Még meg sem jelent Majka könyve, máris botrány van körülötte.
A(z) “Te elolvasod majd Majka könyvét?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem hiszem!

Majka önéletrajzi könyvében azt állítja, hogy manipulálták a Való Világ szavazását, és Molnár Anikó csak azért került be a műsorba, mert a rapper szeretője volt – írja a Bors. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója reagált a vádakra: „Tíz éve volt, már arra sem emlékszik senki, mi volt az oka, hogy abban az évben tizenhárom játékost küldtünk be, de azóta is történt hasonló. Lehet, nyílt titok volt, hogy jártak, de erre én nem emlékszem már, sőt az sem biztos, hogy annak idején tudtam róla, hiszen már akkor sem foglalkoztam folyosói pletykákkal. Majkának az RTL Klub döntéseiben nem volt szava, még ha szerette volna is azt hinni.”

Kolosi Péter azt is elmondta, hogy nem volt tisztességes, ahogy a rapper a csatornától távozott. Először azért tette ezt meg, mert elégedetlen volt a neki felkínált pénzzel, majd amikor visszakönyörögte magát, egyik pillanatról a másikra lépett le a Heti Hetesből.

Minden szó igaz, amit leírtam a könyvben. Az első elválás oka valóban anyagi természetű volt, de sosem könyörögtem senkinek. Amikor a TV2-től eljöttem, jeleztem pár RTL-es barátomnak, hogy ismét szabad vagyok. A Heti Hetesből pedig azért jöttem el, mert nem tudtam azonosulni a műsor egyoldalúságával” – mondta Majka.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top