Sztárok

Hírességek is segítettek a beteg gyermekeknek

A McDonald's november 18. és 24. között már 19. alkalommal rendezte meg jótékonysági hetét a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány javára. A hét kiemelt eseményén, a McHappy Day-en hazai sztárok és közéleti szereplők segítették az adománygyűjtést országszerte. A jótékonykodó vendégek többek között Adától, Náray Erikától, Király Viktortól, Giannitól, Fehér Adrienntől és Gájer Bálinttól is vásárolhattak a kis ajándékokból, amelyek megvételével a Ronald Házakban lakó gyermekeket és családjaikat támogatták.

A jótékonysági hét szombati napján a McDonald’s éttermek vendégeinek igazi meglepetésben lehetett részük. A pultok mögött ugyanis az éttermi dolgozók mellett híres emberekkel is találkozhattak, akik a jótékony célú ajándékok megvásárlására és az alapítvány támogatására buzdították a vendégeket. Az segítők között volt például Gájer Bálint, Király Viktor, Gianni, Ada, Náray Erika, Tolvai Renáta, Erdélyi Tímea, Fehér Adri, Nagy Adri, Kustánczi Lia, Hajdú Steve, Lévay Viktória, az Irigy Hónaljmirigy, az Animal Cannibals és több színházi társulat, köztük a budapesti Játékszín is.

Hírességek is segítettek a beteg gyermekeknek

DJ Dominique 10. alkalommal állt pult mögé, Horváth Éva, Rába Tímea, Németh Kristóf, Szentgyörgyi Rómeó, Dukai Regina és Dévényi Tibi bácsi szintén sokadik alkalommal, már tapasztalt segítőként vettek részt a rendezvényen. A hírességek bájos mosollyal, apró produkciókkal, őszinte lelkesedésükkel vonták be a vendégeket az adományozásba. Király Viktor pedig dalra is fakadt fiatal rajongói kedvéért.

„Gyerekeknek segíteni mindig nagyon jó érzés – mondta el Király Viktor, aki több hazai sztárral együtt az arcát is adta kampány népszerűsítéséhez. – Remélem, én is hozzájárulhattam a beteg gyerekeket segítő Ronald Házak jövőbeli működéséhez.”

Hírességek is segítettek a beteg gyermekeknek


„Mivel kislányom jelenleg külföldön tanul egy évig, nagyon is átérzem, milyen nehéz a szülőnek távol lenni gyermekétől, és fordítva
– nyilatkozta Náray Erika. – Ezért tartom nagyon fontosnak az alapítvány munkáját, hiszen egy beteg kisgyermek, ha lehet, még inkább rászorul a szülei támogató jelenlétére.”

Az igen sikeres jótékonysági héten idén több mint 15 millió forint gyűlt össze, nem kis részben a hírességek segítségének is köszönhetően. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány a most befolyt összeget a budapesti és a miskolci Ronald Házak fenntartására fordítja majd. Az alapítvány jelenleg egy-egy házat üzemeltet a két városban, ahol beteg kisgyermekek és családjaik találnak „otthonra távol az otthontól” hosszan tartó kórházi kezelésük alatt. A budapesti ház 1999-es és a miskolci ház 2004-es nyitása óta több mint 6000 családon segített a jótékony célú szervezet.

Hírességek is segítettek a beteg gyermekeknek

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top