Sztárok

Titokzatos, dús keblű hölggyel pózol Berki Krisztián

Felháborodtak rajongói Berki Krisztián közösségi oldalára feltöltött, legfrissebb bulizós fotóján.

Édes Élet: Kiakadtak rajongói Berki Krisztiánra – fotóOktóber végén született meg Berki Krisztián kislánya, Natasa Zselyke. Az egykori macsóra rá sem lehet ismerni, örömmel beszél mindenkinek a babáról, naponta oszt meg róla aranyosabbnál aranyosabb fotókat, sőt még lánya monogramját és születésének dátumát is magára tetováltatta.

Ezúttal Berki nem egy családi fotóval, hanem egy igazi bulis, nagy mellű nőket pezsgővel locsolós képpel lepte meg rajongóit közösségi oldalán, amiről persze megoszlottak a vélemények. Főleg a hölgyek háborodtak fel, és keltek Krisztián párja, Pamela védelmére.

„Teljesen beleélem magam Pamela helyzetébe. Nekem is van egy 3 hónapos kisfiam, és hát amit ez a Krisztián csinál. Pff, ez nem apának való, ha az én párom lenne, és ezt csinálná, már rég otthagytam volna” – írta az egyik kommentelő. „Egy apukának, egy leendő férjnek ez TILOS!” – szólt hozzá a fotóhoz egy másik. De volt, aki Berki védelmére kelt: „ő ezért pénzt kap… hogy bulizzon, szóval nem tudom, mit pampogtok…” – írta az illető. Egy biztos, az Édes Élet sztárjának mindennél fontosabb kislánya, igaz, nem ül otthon napi 24 órában, de ez nem jelenti azt, hogy nem törődik a családjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top