Sztárok

Vele csókolózott Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs és Vadon Jani pontot tettek a múlt héten kirobbant melegügy végére.
A(z) “Te viccesnek találod Balázsék humorát?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Sebestyén Balázs és Vadon Jani a rádióműsorukban viccesnek szánt beszólásaikkal élcelődtek annak a fiúnak a nemi identitásán, aki igazságtalannak tartotta, hogy a lányok ingyen mehetnek be a szórakozóhelyekre. Ez hatalmas felháborodást keltett, amire Balázsék nem reagáltak egészen vasárnap estig. A Vudersőn és Zuperszexi című műsorukban tettek pontot az ügy végére egy színpadi csókkal – írja a Bors.

“Ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy Balázstól és Janitól távol áll bármi, ami a homofóbiával összeköthető… Az elmúlt hét történései számunkra leginkább azt mutatták, hogy milyen döbbenetes rosszindulat tud valamit körbevenni, amit egyesek félreértenek, félre akarnak érteni. Azt gondolom, minden izgalmas vitának és minden humoros megnyilatkozásnak helye van… Talán ez a színpadi csók egy picit ennek az egész történetnek a karikatúrájaként szerepelt a műsorban” – mondta Herman Péter, a show kreatív producere. Balázs és Jani továbbra sem nyilatkozott az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top