Sztárok

Berki Krisztián beszólt Pamela nagypapájának

Követeljük, hogy Berki nagyi térjen vissza az Édes Életbe, unokája, Berki Krisztián ugyanis csak mellette szerethető igazán. Ezúttal Pamela nagypapájának szólt be Berki.

Amikor az Édes Élet nézői már-már kezdték elhinni, hogy kislánya születése megváltoztatta a nagyszájú macsót, feltűntek Pamela nagyszülei, és rá kellett jönnünk: van, ami nem változik. Berki Krisztián ezúttal ugyanis kedvese nagypapájának és tulajdonképpen az egész családjának beszólt a kedd esti adásban. A kismama családja épp gyereklátogatóba érkezett a Berki rezidenciára, ahol Pamela nagyapja arról érdeklődött, mikor óhajtja feleségül venni kis unokáját Berki.

„A lányos háznak kell belenyúlni a zsebébe”

„Hát ööö… nem mostanában. Két oka van: egyrészt az unokád nemet mondott a jó múltkor, másrészt pedig recesszió van, nincs pénz. Én azt gondolom, hogy a lányos háznak kell belenyúlni a zsebébe, meg kell szervezni az esküvőt, és ha esetleg ráérek, megjelenek az adott időpontban”  – hangzott a nagyképű válasz a testépítő szájából. „Nem gondoltam, hogy a nagypapa ilyen bátor lesz, de én is bátor vagyok, és most azt szeretném, ha a lányos ház adná férjhez a lányukat” – tette hozzá Berki. Mi pedig azt szeretnénk, hogy a reality-szereplő nagyiját minél hamarabb hozzák vissza a képernyőre, mert a végén még elfelejtjük, Berki Krisztiánnak van egy szerethető oldala is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top