Sztárok

Nyilvánosságra kerültek Bálint Antónia meztelen fotói

Ellopták és feltörték mobiltelefonját. Olyan képek is voltak rajta, amiken meztelenül pózol az egykori szépségkirálynő.

A Bálint Antónia telefonján lévő üzenetekkel és e-mailekkel visszaéltek. A Blikk szerkesztőségéhez borítékban, kinyomtatva küldte be valaki Toncsi telefonjáról intim képeit és magánlevelezését. Az egykori szépségkirálynő még októberben tett feljelentést a rendőrségen, amikor rájött, belelátnak a telefonjába – olvasható a lapban. „A levelek tartalma nem fenyegetőző, viszont rettentően bosszantó, hogy az írója világosan közli velem: belelát a telefonomba” – mondta akkor Toncsi, akinek mobilján keresztül most e-mail fiókját is feltörték.

„Ez már maga a téboly, és természetesen van sejtésem, hogy ki az, aki szeretné, megkeseríteni az életemet, hiszen már nem ez az első húzása. Úgy tűnik, újra a rendőrséghez kell fordulnom, mert szeretnék végleg pontot tenni az ügy végére” – panaszolta Bálint Antónia, aki azt is elismerte, hogy a meztelen fotókon ő szerepel, és ő küldte még őket Tereh Istvánnak, akivel már szakítottak.

Nyilvánosságra kerültek  Bálint Antónia meztelen fotói

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top