Sztárok

Meglepő döntést hozott Schobert Norbi

Egészségőr, családapa, szerelmes férj és nem hivatalosan a romantika nagykövete. Schobert Norbit a Morning Showban faggaták feleségének szánt szerelmi vallomásáról. A fitneszpápa megdöbbentő kijelentést tett.
Macaronnal borított kötény, teáskannákkal díszített táska…Rendelj egyedi, nyomott mintás ruhákat csak a Nők Lapja Cafén!

pólóbiznisz keretesek

Meglepő döntést hozott Schobert NorbiSchobert Norbi és Rubint Réka romantikus kapcsolatával már a Nők Lapja Café is többször foglalkozott. A házaspár tizenegy évnyi házasság, három gyerek és számos megpróbáltatás után még mindig úgy rajong egymásért, mint a tinédzserek, és ezt nem is titkolják. Facebook oldalukon szinte naponta tesznek közzé szerelmes fotókat, fakadnak dalra a boldogságtól, Réka pedig nem győz büszkélkedni romantikus férjével, aki mindig talál alkalmat imádott asszonya ünneplésére.

Romantikus, de bizarr meglepetéssel készült

Ezúttal a Féltelek című sláger eléneklésével borzolta az internetezők kedélyeit, ami már annyira rossz, hogy jó. Erre csaptak le Sebestyén Balázsék szerda reggel a Morning Showban és fel is hívták az illetékest, hogy mesélje el a dal megszületésének körülményeit. „Elmentem egy nagyon rangos stúdióba. Szenvedtem a felénekléssel, körülbelül huszonnyolcszor kellett újra venni. Elnézést is kértem a hangtechnikustól, aki azt mondta, ne aggódjak, a hivatalos énekesek hamisságában nem vagyok a top10-ben. Ennek nagyon megörültem, és óriási erőt adott. Rékának ezt négyszemközt, diszkréten játszottam le abban a kórteremben, ahol feküdtem a szívműtétem idején. Óriási sírás lett a vége, megtört benne valami akkor. Lehet, hogy ez a hamis hangom miatt volt, de tényleg annyira sírt, hogy majdnem orvost hívtam, adjon neki nyugtatót” – mesélte a szentendrei szívrabló, aki azóta már a zenei jövőjét tervezi.

Zenei karrierről álmodozik Norbi

Neked szokott romantikus meglepetésekkel kedveskedni a párod?

  • Igen, gyakran okoz meglepetést!
    0%

  • Egy évben egyszer, az évfordulónkon lep meg.
    0%

  • Soha nem kapok semmit!
    0%

„Már évek óta unszol a SuperTV2, hogy menjek énekelni A Nagy Duettbe, én évek óta nem tettem eleget a felkérésének, most viszont kezdek elég bátorságot érezni a szerepléshez” – dobta fel a magas labdát a jövő tavasszal újra jelentkező műsor készítőinek Schobert.  Megkerestük a SuperTV2 sajtófőnökét, reagáljon botfülű dalnok felvetésére. Norbi személye valóban szóba került az előző szériák idején, A Nagy Duett 2014 év elején képernyőre kerülő évadának szereplőivel kapcsolatban azonban még nincs itt az ideje, hogy konkrétumokat mondjunk. Legyen meglepetés a jövő év elejéig, hogy kik alkotják majd a párosokat, abban mindenesetre biztosak lehetnek a nézők, hogy legalább olyan izgalmas és szórakoztató lesz az összeállítás, mint amilyen az előző években volt – közölte Koltay Tamás. Addig is mi drukkolunk, hogy Norbi rájöjjön, zenei karrierjét a csúcson kell abbahagyni.

Nézd meg Schobert Norbi Féltelek című átdolgozásához készített klipjét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top