Sztárok

Újra Gesztesit csókolja Liptai Claudia

Két év után Liptai Claudia visszatér a Jóban Rosszban című sorozatba.

VÚjra Gesztesit csókolja Liptai Claudiaisszatér Liptai Claudia, aki a sorozatban Zámori Alexát alakítja. Belépője nagy port kavar, Gesztesi, a sorozat Füredi Attilája épp esküvőjét tartja, amikor felbukkan a korábbi barátnő, Zámori Alexa, és csókkal köszönti egykori szerelmét, Füredit – írja a Blikk. „Claudia fantasztikus tehetség, remek vele együtt dolgozni. A közös munka minden percét élvezem, és láthatóan a stáb is szereti a jeleneteinket. Teljesen korrekt a viszonyunk” – mesélte Gesztesi Károly, aki az is elmondta, hogy nem mondott le arról, hogy ismét oltárhoz vezessen valakit.

„Nagyon hiányzott nekem a Jóban Rosszban, a munkatársak, a forgatás, ez a fajta munka és Zámori doktornő szerepe. Két év után olyan volt az első forgatási nap, mintha egy hetet sem hagytam volna ki, úgyhogy különösebben nem kellett visszarázódnom. Nagyszerű a kapcsolatom a kollégákkal, így Karcsival is” – mondta Liptai Claudia.

Liptai Claudia a Jóban Rosszban sorozatban:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top