Sztárok

Terhes a 46 éves Julia Roberts? – galéria

Meglepő fotók kerültek nyilvánosságra Julia Robertsről.

A 46 éves Julia Robertsnek és Danny Modernek már van három közös gyermeke, de a színésznőről készült legújabb fotókon úgy látszik, mintha útban lenne a negyedik baba. Halle Berry, Uma Thurman, Mariah Carey vagy Madonna után így Julia is beállna a 40-es éveik végén szülő hollywoodi hírességek sorába.

Az Oscar-díjas színésznőnek nem mindig volt felhőtlen a viszonya férjével és gyerekeivel. Olyannyira, hogy 2012-ben összepakolta a holmiját, és családját hátrahagyva egy időre elköltözött. „Nincs szó válásról. Juliának meg kell birkóznia azzal, hogy változókorba ért” – mondta akkor a színésznő egyik barátja. A hírek szerint a férj jól tűrte Roberts ideiglenes elköltözését, és támogatta nejét akkor is, amikor elhagyta őt és három közös gyermeküket. Azóta újra szent a béke, sőt annyira sikerült visszaállítani az idillt, hogy a jelek szerint új jövevénnyel bővül a család.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top