Sztárok

A sztárok világába is berobbant a MaxiLift!

Hazai modellek, énekesnők, színésznők, sőt férfi hírességeink is egyre többen választják a több évnyi fiatalodást kölcsönző, különleges szérumot. A világújdonságnak számító MaxiLift 2 perces ránctalanító kozmetikummal ugyanis mindössze 2 perc alatt akár 5-10 évvel is fiatalabbnak tűnhet. Nem csalás, csak ámulás!


„A szépség sajnos múlandó, de a MaxiLifttel megáll az idő!”

Serdült Orsi szépségkirálynő

Mióta rendszeres MaxiLift használó vagyok, már nem tartok a múló időtől és a jelentkező ráncoktól, hiszen 2 perc alatt búcsút inthetek nekik!”
Zoltán Erika énekesnő

„Sok modell kétségbeesetten érkezik a fotózásokra, mert nem tudják kipihenni magukat, ami sajnos látszik, de a MaxiLifttel ezen éppen 2 perc alatt tudok segíteni!”
Vörös Reni sminkmester

A sztárok világába is berobbant a MaxiLift!A forradalmian új MaxiLift ránctalanító szérum a bőr sejtjeit táplálva tölti fel a hámréteg megereszkedett részeit, így szabadítja meg arcbőrét a nemkívánatos ráncoktól. A hatás szinte azonnali, csak 2 perc és arca akár 5-10 évvel is fiatalabbnak tűnhet. Zoltán Erika énekesnő is kipróbálta a kozmetikumot, saját bevallása szerint mióta ezt az elképesztő szérumot használja nem tart a fotósoktól, akik előszeretettel készítenek róla közeli képeket. „Volt alkalom, hogy összezördültem velük, hiszen ki szeretné, ha egy rosszabb pillanatban még a valóságnál is fáradtabb, nyúzottabb fotó jelenne meg róla? De ez már a múlté. Mióta a MaxiLiftet használom, sokkal nyugodtabban lépek színpadra is, ami remélem a bulik hangulatán is érződik!”

A sztárok világába is berobbant a MaxiLift!Serdült Orsi a 2009-es Miss World Hungary fiatal kora ellenére már most felvette a kesztyűt a ráncokkal szemben, hiszen az idő senkit sem kímél.
„A MaxiLift 2 perces szérumnak köszönhetően, sokkal magabiztosabban megyek a castingokra. Modellként rengeteg kritériumnak kell megfelelnem: az egyik ilyen, a tökéletesen ránctalan és feszes bőr, amit ezzel a szérummal tényleg pár perc alatt elérek, hatása pedig akár 6-8 órán át kitart.”

 

A sztárok világába is berobbant a MaxiLift! „A MaxiLift azért hasznos a munkám során, mert villámgyorsan kitölti, és összehúzza a ráncok mélyebb felületeit és barázdáit, így biztosítva a szinte tökéletesen sima arcbőrt. Néhány modell kétségbeesetten érkezik a fotózás előtt, és azt kérik, hogy tegyek csodát! Ezeket a kívánságokat a MaxiLift 2 perces ránctalanító szérum megjelenése előtt nem tudtam garantálni, most azonban már csak legyintek. A hatás sosem maradt még el!” – győzött meg bennünket Vörös Reni sminkes.

 

Ön sem szeretné többé úgy kezdeni a napját, hogy megijed saját tükörképétől, igaz? A probléma mindössze 2 perc alatt orvosolható a MaxiLift ránctalanító szérummal, mely akár 6-8 órára visszarepíti önt az időben. Nincs más dolga, mint a megtisztított arcbőrre vékonyan felvinni a szérumot, így egyszerűen, mellékhatások és plasztikai hegek nélkül szabadulhat meg az idő vájta szarkalábaktól és barázdáktól!

A sztárok világába is berobbant a MaxiLift!

 

További részletekért látogasson el a www.maxilift.hu oldalra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top