Sztárok

Liptai Claudia: “új esélyt adtam neki”

Szerda este a Frizbi vendége Liptai Claudia volt, ahol fény derült arra, hogy ő és Hajdú Péter sokáig nem is beszéltek egymással.

Nagy döntésre szánta el magát Liptai Claudia, elfogadta Hajdú Péter meghívását. Hogy ez miért is olyan nagy dolog, ők maguk utaltak rá. Kiderült, a TV2 népszerű arcai az elmúlt években többnyire kerülték egymás társaságát. Ezért is lepődött meg Hajdú Péter Claudia gesztusán, aki belépve a stúdióba puszival köszöntötte őt. „Köszönöm szépen, hogy elfogadtad a meghívást, és a puszit is” – kezdte Hajdú. „Nem tudom, melyik volt nehezebb” – vágott vissza csipkelődve Claudia. „Egyébként tényleg örülök neki, mert régen kaptam tőled puszit” – folytatta Hajdú, aki azt is felidézte, hogy egy szilveszteréjen találkoztak először.

Azt egyikük sem árulta el, hogy pontosan mi történt, amiért a későbbiekben nem alakult jól a kapcsolatuk. „Bár én megmondom őszintén, hogy gondolkoztam rajta mielőtt idejöttem, hogy mi az a pont, amikor nálunk eltört ez a dolog. Én nagyjából tudom” – mondta Claudia, akinek gondolatmenetét Hajdú így folytatta: „Én sejtem, de bizonyos dolgokat nem szabad újra feleleveníteni.” Ezzel Liptai is egyetértett. „Szerintem mindig mindenkinek kell adni egy újabb esélyt, azért vagyok itt” – mondta, majd jóval oldottabban folytatták a beszélgetést.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top