Sztárok

Új külsővel hódit Bálint Antónia – fotó

Igencsak megosztotta Bálint Antónia rajongói táborát közösségi oldalára feltöltött legújabb fotója.

Gyönyörű, hosszú szőke haját gesztenyebarna Kleopátra-stílusú frizurára cserélte Bálint Antónia, ezzel jócskán megosztotta rajongói táborát: voltak, akiknek elnyerte a  tetszését a megújult külső, mások azonban furcsállották a változást, ami csupán átmeneti, hisz az önéletrajzi könyvét nemrégiben kiadó egykori szépségkirálynő nem vált meg dús hajkoronájától, csak parókát húzott. Toncsi hajánál jóval inkább feltűnt nekünk rózsaszínű trikója, amelyben dús keblei Zalatnay Cini fénykorát idézik. 

Bálint Antónia sikeresen felveszi a versenyt a selfie-királynőkkel, rengeteg képet oszt meg magáról, vagy egy új szemüvegben, vagy egy elefánt hátán látható. Pikánsabb fotói azonban már többször is okoztak neki gondot: telefonján lévő meztelen képeivel nemrég visszaéltek, amiért  feljelentést is tett. A Blikknek korábban így beszélt az ügyről: “Ez már maga a téboly, és természetesen van sejtésem, hogy ki az, aki szeretné, megkeseríteni az életemet, hiszen már nem ez az első húzása. Úgy tűnik, újra a rendőrséghez kell fordulnom, mert szeretnék végleg pontot tenni az ügy végére!”

Ismét új külsővel hódit Bálint Antónia – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top