Sztárok

Új év, új szokások!

Csak ülsz a kanapén, és azt sem tudod, hogyan láss neki a teendőidnek? Nincs kedved kimozdulni sem, a sportolásról nem is beszélve? Lehet, hogy tettél hangzatos újévi fogadalmakat, lehet, hogy nem, mindenesetre az alábbiakban olvashatsz egy programról, ami segít elindítani az évet!

Tudtad, hogy a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége napi egy pohár Activia* elfogyasztását javasolja?

Itt az új év, most Rajtad a sor, csatlakozz Te is a Mosoly Programhoz! Egyél Activiát minden nap 14 napon keresztül, majd mondd el véleményedet február 28-ig! Az Activia joghurtmárka csapata van annyira magabiztos, hogy most felajánlotta a lehetőséget: ha nem vagy vele elégedett, akkor visszakapod a 14 pohár joghurt árát. Ha elégedett vagy, akkor pedig máris letöltheted a kedvezménykupont, amellyel további Activiát vásárolhatsz.
További részletek: www.activia.hu/mosolyprogram

Újulj meg és nyerj!


Tudtad, hogy a Mosoly Programot a Facebookon is követheted?

Ha csatlakozol az Activia Facebook-közösséghez és elindítod a Naptárjátékot, akkor itt a Mosoly Programon felül még vonzó ajándékokat is nyerhetsz. Ha naponta lekattintasz egy új lapot a naptárból, jelezve, hogy elfogyasztottad az aznapi Activiádat, és lekattintottál így egy teljes hetet, máris jogosulttá válsz a következő sorsoláson való részvételre. Mindezt február 16-ig.

Tudtad, hogy Takács Nóra a háziasszonya a januári Mosoly Programnak és fantasztikus átalakításokat ajánlott fel a Naptárjáték nyerteseknek?
Igen, bizony, a Facebook Naptárjáték páratlan heteinek végén Takács Nóra és csapata által felajánlott teljes szépségátalakítások lesznek kisorsolva. A profi csapat nemcsak szépség- és stílustippekkel látja el a nyertest, hanem teljesen új frizurát és megjelenést is varázsol neki.

Új év, új szokások!

Tudtad, hogy páros heteken pedig Katus Attila webshopjába nyerhetsz 20 000 Ft értékű utalványt?
Nincs is jobb motiváció egy új aerobikbérlet vásárlásához, mint egy új fitneszfelső! Katus Attila webshopjában 20 000 Ft-ig válogathatnak a Naptárjáték nyertesek , csupa hasznos, sportoláshoz szükséges eszköz közül, mint a kiváló minőségű sportruházati termékek vagy fitnesz-DVD-k.

Tudtad, hogy a nyeremények mellett minden nap kaphatsz egy rövid, de nagyon könnyen betartható tippet is?
Takács Nóri naponta ad mosolytippeket a Facebook Naptárjáték részeként, amelyekkel könnyedén szebbé varázsolhatod magad és mindennapjaid, míg Katus Attila egyszerűen betartható egészségtippekkel fog ellátni, amivel javítani tudod a közérzetedet.

Hajrá, Neked már csak elkezdeni kell!

 

 

* körtés, meggyes, mézes-gabonás, pirosgyümölcsös-gabonás, natúr vagy stevia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top