Sztárok

Nehéz sorsú gyerekeknek gyűjtött Gáspár Laci

Több mint százezer forintnyi adományt gyűjtött Gáspár Laci a nehéz körülmények között élő gyerekeknek, aki nemcsak pénzzel, de játékokkal is kedveskedett.

Nehéz sorsú gyerekeknek gyűjtött Gáspár Laci„Nem felejtem el, honnan jöttem. Ahol és amikor csak tudok, segítek. Összeszorul a szívem, ha hátrányos helyzetű gyerekekről hallok. Hamarosan Kalocsa mellett, Homokmégyen lépek fel, ahol a szegény sorsú gyerekeknek gyűjtünk. Nagyon remélem, hogy a műsorommal sikerül majd mosolyt csalni a kis arcaikra. Aki a környéken él, azt szeretettel várom a kultúrházba! Segítsünk együtt a kicsiknek!” – ezekkel a mondatokkal ösztönözte a minap rajongóit az énekes az összefogásra közösségi oldalán.

Nem a nyilvánosságnak jótékonykodik

Szerettük volna Lacit megszólaltatni a jótékonysági fellépés kapcsán, de napokig hárította a megkeresésünket, mondván, nem azért segít, hogy utána azzal kérkedjen a nyilvánosság előtt. Hosszas győzködés után aztán úgy döntött, mégis megszólal.

„Nem a reklám miatt segítek, a közösségi oldalamra is kizárólag azért tettem ki a felhívást, hogy minél többen kövessék a példámat – mondja. – Nagyon sok jótékonysági fellépéssel keresnek meg, de megválogatom, mire mondok igent. Ha gyerekekről van szó, nem kérdés, hogy az ügy mellé állok, de akkor is leellenőrzöm, hogy valóban jó helyre kerül az adomány. Kétgyermekes édesapaként kötelességemnek tartom a példamutatást. Nem volt könnyű életem, pontosan tudom, mit jelent a nélkülözés.”

Nehéz év áll mögötte

„Annak idején megfogadtam, ha egyszer lehetőségem lesz rá, segítek. Ha az élet megadja nekem azt, amire vágyom, viszonozni fogom, amennyire erőmből telik. Márpedig az utóbbi 10 évben rengeteg ajándékot kaptam a sorstól. Voltak nehezebb periódusok, ez az esztendő is tartogatott sok hullámvölgyet, de nem nézek már hátra, csak előre. A megpróbáltatások csak erősebbé tettek. Sokszor felálltam már a padlóról, most is megtettem. A gyerekeknek is azt az útravalót mondtam: soha ne adják fel az álmaikat, és bármit elérhetnek az életben, ha kitűzik a céljaikat, és hajlandóak dolgozni érte.”

Az énekes Homokmégyen több mint 120 ezer forintot gyűjtött össze a helyi kultúrházban, és több zsák karácsonyi ajándékot, plüssállatokat adományozott a rászoruló csemetéknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top