Sztárok

Ráparancsolt Harry hercegre II. Erzsébet – fotó

II. Erzsébet nem egy szakállbarát típus. Olyannyira, hogy saját, felnőtt unokájára, Harryre is rápirított, hogy azonnal váljon meg arcszőrzetétől.

II. Erzsébet rászólt unokájára, Harry hercegre, hogy azonnal váljon meg bozontos szakállától. Bár a család többi tagjának tetszik a fiatal herceg új külseje, nagyanyja tetszését egyáltalán nem nyerte el a szakállas Harry. „A királynő egyáltalán nem bánja, ha egy katona, aki éppen kiküldetésben van, szakállat növeszt, ahogy az sem zavarta, hogy unokája a déli-sarki expedíció alatt nem borotválkozott, ám más kérdés, ha már itthon van. Elvárja, hogy ilyenkor minden nap frissen borotvált és ápolt legyen” – árulta el egy bennfentes a Mirror újságírójának. Bár az informátor szerint Harrynek nagyon is bejött az arcszőrzet, azonban nem szeretne tiszteletlen lenni a szigorú nagyival – különösen korábbi botrányai után – így hamarosan megválik tőle.

Ráparancsolt unokájára II. Erzsébet - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top