Sztárok

Hódi Pamela: “Életem legnagyobb hibáját követtem el”

Hódi Pamelán eluralkodott hiúsága, és nem gondolta végig, hogy tette milyen következményekkel jár.

Három hónappal ezelőtt született meg Berki Krisztián és Hódi Pamela első közös gyermeke, Natasa Zselyke. Pamelát zavarta, hogy a terhesség után megváltozott a teste, mert felszedett néhány kilót. Úgy döntött, fogyókúrába kezd, de ez az anyatej elapadását eredményezte, így a kis Natasának most tápszert kell adni. A fiatal anyuka csakis magát hibáztatja a történtekért. „Életem legnagyobb hibájának mondhatom, hogy bekattant az agyam, hogy márpedig nekem le kell fogynom, és elkezdjek diétázni. Bár ez a diéta nem volt annyira kemény, de a tejem azért csak megcsappant tőle” – mondta Berki Krisztián párja a csütörtöki Aktívban. Azt is elárulta, hogy most már rendszeresen étkezik, és reméli, hamarosan ismét tudja szoptatni kislányát.

Hogy milyen fontos dolog a szoptatás, arra a szakemberek mellett egyre több híresség is felhívja a figyelmet. Nemrégiben Gisele Bündchen osztott meg magáról egy fotót, ahol épp munka közben szoptatja egyéves kislányát, Vivient.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top