Sztárok

Veszélynek tette ki egyéves kislányát Gisele Bündchen – fotó

Gisele Bündchen a babakocsinál kicsit extrémebb módját választotta egyéves kislánya szállításának. Kérdés azonban, hogy ez a megoldás mennyire biztonságos.

A szülés után az alakját rendkívül gyorsan visszanyerő Gisele Bündchen nemrég a szoptatás fontosságára hívta fel a figyelmet azzal, hogy megosztott magáról egy képet, ahol épp munka közben etette meg kislányát, Vivient. Nagy elszántsággal kampányolt az ügy mellett, ami arra engedett következtetni, hogy felelősségteljes anyuka. Ezért is okozott megdöbbenést a róla megjelent legfrissebb fotó, amin Gisele épp az ellenkezőjét bizonyítja: a brazil szupermodell és kislánya egy quadon ment egy fotózás helyszínére Costa Rican, ám a képen jól látszik, hogy míg az egyik kezével a homokjárót kormányozza, addig a másikkal a hordozóból kilógó egyéves csöppséget tartja. Nem biztos, hogy a nemrég énektudásával is mindenkit elkápráztató szupermodell ezt alaposan végiggondolta, hiszen a baba, akin még egy bukósisak sem volt, bármikor kieshetett volna a kezéből.

Veszélynek tette ki egyéves kislányát Gisele Bündchen - galéria

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top