Sztárok

Így tér vissza Kondákor Zsófi a Jóban Rosszbanba – galéria

Hét hónappal a szülés után újra forgat a Jóban Rosszban sorozatban Kondákor Zsófi. A Veronkát alakító színésznő visszatérése nagy izgalmakat ígér.

A Jóban Rosszban halottnak hitt Veronkája, azaz Kondákor Zsófi pár hónap kihagyás után tér vissza a sorozatba. A színésznőn első forgatási napján órákig dolgoztak a sminkesek, hogy élethű sérüléseket varázsoljanak rá. „Különböző sérülésekkel kerülök be a kórházba, és mindenféle egyéb bajom is van. Szerintem izgalmasabb lesz, ha a nézők megnézik a tévében, hogy ez miért alakult így” – mondta el az Aktívnak Kondákor Zsófi, akinek hét hónapos kislányára, Katjára bébiszitter felügyel, amíg ő dolgozik.

Zsófi elmondása szerint az apuka, Kembe Sorel is nagyon sokat segít a baba körüli teendők ellátásában. Mindenben támogatja, köztük legújabb célkitűzésében is, a színésznő ugyanis elhatározta, hogy idén lefutja a maratont. „Én mindig futottam, futva mentem mindenhova, nekem a futás az életem része”mondta az energikus anyuka.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top