Sztárok

Veszélybe került Thaiföldön Kasza Tibi és kedvese

Kasza Tibiék egy hónapos thaiföldi pihenését beárnyékolták a Bangkokban kitörő zavargások, ők maguk sem voltak már biztonságban.

Pár nappal ezelőtt hatalmas káoszt okozó tüntetés tört ki Bangkokban, a felkelők azóta is kormány lemondását követelik. A felfordulás az éppen Thaiföldön pihenő Kasza Tibit és kedvesét, Andit is érintette, akik végül jobbnak látták elhagyni a délkelet-ázsiai fővárost. Az énekesért és párjáért rengetegen aggódtak. Tibi, közösségi oldalára kiírt bejegyzésével nyugtatott meg mindenkit. „Köszönöm az aggódó üzeneteket a bangkoki tüntetéssel kapcsolatban. A belvárost pont emiatt tegnap este elhagytuk, a készülődő tömeget testközelből látva. Már a reptér közelében vagyunk egy szállodában, köszönjük jól vagyunk”írta a harmonikus kapcsolatban élő Kasza Tibi, aki december közepén tette közzé az első fotót, amin már Thaiföldön pózolt barátnőjével. „Puszi Bangkokból!! Aztán rosszak legyetek” – üzente akkor közösségi oldalán a Kasza! show sokoldalú műsorvezetője.

Kasza Tibi folyamatosan dokumentálja thaiföldi kiruccanásuk minden pillanatát. Nézd meg az erről készült képgalériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top