Sztárok

Détár Enikő: “remélem méltó leszek arra, hogy szerethessek”

Détár Enikő nem tagadja, nehezen élte meg az elmúlt időszakot, ám most elérkezettnek látja az időt, hogy új életet kezdjen.

29 évig tartó házassága az elmúlt évben zátonyra futott, Détár Enikő most úgy érzi, sikerült magában lezárnia a múltat. Azt, hogy valóban beadta a válókeresetet, nem erősítette meg, de nem is cáfolta. „Azt gondolom, hogy ez a kettőnk döntése, és mivel most csak én beszélek, úgy érzem, nem lenne fair, azzal az emberrel szemben, akivel azért 29 évet lehúztunk, és akivel még papíron, de már csak papíron egymáshoz tartozunk” – mondta a Reflektornak.

Azt is elárulta, hogy az elmúlt hónapok történései embert próbálóak voltak, de mindent megtett annak érdekében, hogy túl legyen ezen a nehéz időszakon. „Én tudatosan jártam pszichológushoz… voltam asztrológusnál, látónál is, rengeteg baráttal beszélgettem, nagyon sok nálam okosabb, érettebb emberrel” – mesélte a színésznő, aki nem zárkózna el egy új szerelemtől sem. „Nagyon remélem, hogy méltó leszek arra, hogy szerethessek, és hogy szeressenek” – mondta a színésznő, aki a következő hónapban ünnepli 50. születésnapját.

Détár Enikőről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top