Sztárok

Szupercuki fotó Jessica Simpson kislányáról

Tündéri Jessica Simpson 21 hónapos kislánya, Maxwell.

Attól függetlenül, hogy Jessica Simpson egyre kevesebbet mutatkozik nyilvánosan, közösségi oldalaira bőven tölt fel magáról és családjáról fotókat, követői nagy örömére. Legutóbb Twitteren osztott meg egy nagyon édes fotót kislányáról, akit valószínűleg egy apró baleset érhetett a családi séta közben. A kép tanúsága szerint a gyönyörű szőke hajú, hatalmas kék szemű Maxwellnek nincs valami jó kedve, pedig anyukája hamar megoldotta problémáját: egy Hello Kittys rózsaszín ragtapasszal orvosolta a kicsi sérülését.

Maxwellnek egyébként tavaly nyáron született meg a kistesója, aki az Ace Knute Johnson nevet kapta. A szülők nem tervezték a második babát, a 32 éves, állandó súlyproblémákkal küzdő sztáranyuka az Us Weekly magazinnak korábban ezt mondta erről: „Maxwell lányom most hét hónapos, és valóban nem terveztünk második babát ilyen hamar, de így alakult. Boldogok vagyunk!”

Szupercuki fotó Jessica Simpson kislányáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top