nlc.hu
Sztárok
Íme az első fotó Varga Feri és Balássy Betty újszülött fiáról

Íme az első fotó Varga Feri és Balássy Betty újszülött fiáról

Csütörtök hajnalban jött világra az egykori Megasztáros Varga Ferenc és felesége, Balássy Betty második gyermeke.

„Csók a kórházból mindenkinek! Épp…” – olvasható a titokzatos üzenet Balássy Betty közösségi oldalán csütörtök hajnal óta. Azóta már tudjuk a rejtélyes mondat folytatása: épp szülök. Néhány perce a TV2 Aktív című műsorának hivatalos Facebook-oldalára került ki az első fotó a kis jövevényről, aki a Dániel nevet kapta. A kisfiú Varga Feri és felesége második gyermeke, első kislányuk, Róza Anna 2011 júliusában született.

Második várandóssága elején az énekesnő úgy nyilatkozott a Nők Lapja Cafénak, hogy bár tervezték a picit, arra nem számítottak, hogy ilyen hamar meg is érkezik. „Alapjáraton minden rendben van, szerencsére sok a munka, viszont sokkal fáradékonyabb vagyok, ezért nehezen viselem egyelőre. Terveztük egy második baba érkezését, úgyhogy nem ért minket váratlanul, egyedül arra nem számítottunk, hogy azonnal összehozzuk” – újságolta tavaly júniusban Betty. Próbáltuk megkérni a boldog apukát, hogy meséljen a család legifjabb tagjának érkezéséről, ám egyelőre nem sikerült utolérnünk.

Ezúton gratulálunk az egész családnak!

Fotó: TV2-Aktív
Fotó: TV2-Aktív

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top