Sztárok

Berki Krisztián feladta

Nem jött neki össze a Duna átúszása.

„Elkészülni, vigyázz, rajt, mehetsz!” – adta ki az utasítást Berki Krisztián trénere, Schirilla György, majd a vízbe begyalogló tanítványa mellé küldte a búvárokat és a mentőcsónakot is, sőt arról is gondoskodott, hogy orvos is kéznél legyen.

Berki – aki saját magát akarta legyőzni ezzel a kihívással – nagy léptekkel indult a Dunába, ám mikor belemerült a jéghideg vízbe, és már mellkasig ért a víz, úgy érezte, nem kap levegőt. „Nem tudom visszaadni, de egyfajta légszomj, és egyfajta olyan görcsösség került rám, amivel nem tudtam mit kezdeni. Éreztem azt, hogy nem maradhatok itt, ki kell mennem” – mondta utólag Berki, aki azért tett még egy próbát, és ismét nekivágott a hideg Dunának. „Levegőt!” – kiáltott fel, miközben már nyakig ért a víz, majd megfordult, és visszament a partra.

Schirilla szerint már ez is nagy teljesítmény az Édes Élet sztárjától, akinek nem javasolta az újabb próbálkozást, mert a híresség addigra már minden hőtartalékot elveszített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top