Sztárok

Így lehet randira hívni Liptai Claudiát

A műsorvezető elárulta, hogyan készül A Nagy Duettre, és milyen elvárásai vannak a férfiakkal szemben.

Hamarosan újra láthatjuk A Nagy Duettben Liptai Claudiát, akinek idén egy magyar divattervező, Tóth Bori egy teljes kollekciót tervezett; ebből választanak neki ruhát a nyolc adásra.

A negyedik X-be lépett műsorvezető – aki újra együtt forgat volt férjével, Gesztesi Károllyal – állítja, mostanra már elfogadta magát olyannak, amilyen; megismerte önmagát, ehhez viszont idő kellett. Külsején pedig azért változtatott, mert egy idő után már nem érezte jól magát a bőrében. Ami az udvarlókat illeti, mint a Blikknek bevallotta, vannak, akik leszólítják. „De nem vagyok könnyű helyzetben, hiszen senki nem szeretne egyből a címlapokon szerepelni velem. Ráadásul a férfiak nem bíznak magukban, ezért nem mernek közelebb kerülni hozzám” – árulta el a műsorvezető, akinek nincsenek nagy elvárásai a férfiakkal szemben. „Ne akarjon velem versenyezni. Legyen sikeres abban, amit csinál: én azért fel tudok nézni rá. Egyébként meg annak a híve vagyok, hogy először megismerkedem valakivel egy baráti társaságban, és ha úgy alakul, akkor el lehet engem hívni randira” – tette hozzá a TV2 sztárja, akinek korábban egy nála 14 évvel fiatalabb férfi volt a kedvese.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top