Sztárok

Friss fotó György hercegről

A Karib-tengeren nyaral a kis herceg az édesanyjával, ott készültek róla exkluzív fotók, melyeket a brit Hello! magazin közölt.

Friss fotó György hercegrőlA lenyűgöző, sztárok által igen kedvelt Mustique szigetére utazott a Middleton család Katalin hercegnével és György herceggel együtt. A karibi sziget a sztárok paradicsoma, igen kevés luxusvilla található itt, az egyiket bérli most a Middleton család.

Vilmos herceg, bár rajong anyósáért és a család többi tagjáért, ezúttal nem tartott velük, hiszen éppen egyetemre jár, ahol agrármenedzseri képzésen vesz részt.

Pár brit lap megszellőztette, hogy Vilmos azért nem utazott nyaralni feleségével, mert összevesztek: a lapok szerint a herceg szeretné, ha felesége már most teherbe esne, ezzel is biztosítva, hogy a monarchiának minél előbb több örököse is legyen, ám a hercegné nemet mondott.

A hírnek azonban nem sok alapja van, elképzelhetetlen, hogy az áprilisban kezdődő hathetes új-zélandi és ausztráliai körútjuk előtt Vilmos azt szeretné, hogy felesége teherbe essen. A hosszú körút rendkívül megterhelő lesz, várhatóan elképesztő méretű médiaérdeklődés kíséri majd, már csak azért is, mert a hercegi pár magával viszi György herceget. Furcsa lenne, ha Vilmos, azt szeretné, hogy felesége, aki első terhessége elején még kórházba is került, annyira rosszul volt, áldott állapotban vegyen részt ezen körúton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top