Sztárok

Így robbantotta fel Bruno Mars a Super Bowl arénáját – videó

Végignézve Bruno Marsnak a Superbowl döntője félidejében előadott produkcióját, Walt Disney Aladdin című filmjéből jutott eszembe egy sor, amit a dzsinn mond, kiszabadulva a lámpásból: "egy óriási lélek, icipici kis testbe zárva."

Amerikában az év egyik legnagyobb eseménye az amerikaifutball-döntő, a Super Bowl. Ám talán még ennél is nagyobb jelentőséggel bír a két félidő közötti show-műsor, ami hatalmas reklám és lehetőség még azoknak a sztároknak is, akikről azt hinnénk, ennél már nincs feljebb. Láthattuk már a Super Bowl aréna színpadán Madonnát, Beyoncét, a Rolling Stonest, Paul McCartneyt, Michael Jacksont, és ki ne emlékezne Justin Timberlake és Janet Jackson cicivillantós duettjére. Idén pedig a mindössze 165 centi magas, ám annál nagyobb tehetséggel megáldott Bruno Mars paprikázta fel a hangulatot.

A nemrégiben hazánkban is koncertezett, hawaii születésű énekes csak úgy húzta maga után a közönséget, még a számítógép képernyőjén nézve is garantált volt a libabőrözés. A Red Hot Chilli Peppers előbukkanása a performansz második felében pedig már tényleg csak hab volt a tortán.

Ha lemaradtál volna a szuperprodukcióról, a videóra kattintva te is átélheted az extázist!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top